5 Důležité věci, které byste při pohybu mohli vynechat

235

Před přemístěním je třeba hodně přemýšlet a může být snadné zapomenout na důležité věci. V tomto článku vám máme v úmyslu poskytnout 5 užitečných tipů, které vám zajistí co nejhladší pohyb.


Přesuňte předplatné

Při přesunu předplatného do televize, Internetu a telefonování je důležité zkontrolovat, zda váš současný operátor může službu doručit na vaši novou adresu. Pokud ne, musíte předplatné zrušit s dostatečným předstihem před svým tahem.

Nakupujte nebo vypůjčujte pohyblivé krabice

Nezapomeňte se dostat do pohybu krabice a začít balit své věci v dostatečném předstihu. Pokud se chystáte najmout stěhovací společnost, obvykle mají krabice k zapůjčení nebo pronájmu. Jinak se můžete zeptat ve svém obchodě s potravinami, zda mají nějaké krabice, které můžete získat zdarma. Zkuste zabalit a uspořádat všechny kreslené filmy na krátkých stranách. Pak víte, co je v nich, i když jsou naskládány.

Přepravníky a baličky knih

Naplánujte si svůj pohyb a zeptejte se sami sebe, zda potřebujete pomoc s pohybem. V takovém případě může být dobré vzít několik nabídek od různých stěhovacích společností. Možná to stačí rodině a přátelům? Pak to může být hezké, pokud jste si koupili jídlo a pití, takže máte co nabídnout, když se pohybujete.

 Kniha úklidová společnost

Mnoho lidí pomáhá při správném čištění. Může to být hezké, protože kolem pohybu se dá ještě hodně přemýšlet. Stejně jako u relokační společnosti může být dobré vzít několik nabídek od různých úklidových společností.

Přesuňte vodu, odpadní vodu a sběr odpadu

Pokud žijete v domě, musíte smlouvu zrušit. Nejméně týden před přestěhováním se obraťte na vodohospodářské oddělení obce. Totéž platí pro odpadky. Obraťte se na obec v dostatečném předstihu, takže za své staré bydliště nemusíte platit za odvoz odpadu.